Oxy Professional

Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy beskriver hur Oxy Professional (nedan kallat ”vi”, ”oss” eller ”vår”) samlar in, använder och delar personlig information som samlas in från användare (”användare”) av webbplatsen oxy-professional.se (”webbplatsen”). Denna sekretesspolicy gäller för webbplatsen och alla produkter och tjänster som erbjuds av Oxy Professional.

Personlig identifierbar information

Vi kan samla in personlig identifierbar information från användare på olika sätt, inklusive, men inte begränsat till, när användare besöker vår webbplats, registrerar sig på webbplatsen, gör en beställning, prenumererar på nyhetsbrev och i samband med andra aktiviteter, tjänster, funktioner eller resurser som vi gör tillgängliga på vår webbplats. Användare kan bli ombedda att ange namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress, telefonnummer och kreditkortsinformation. Vi kommer endast att samla in personlig identifierbar information från användare om de frivilligt skickar sådan information till oss. Användare kan alltid vägra att lämna personlig identifierbar information, förutom att det kan hindra dem från att delta i vissa webbplats relaterade aktiviteter.

Icke-personlig identifierbar information

Vi kan samla in icke-personligt identifierbar information om användare när de interagerar med vår webbplats. Icke-personlig identifierbar information kan inkludera webbläsares namn, typ av dator och teknisk information om användares anslutning till vår webbplats, såsom operativsystem och internetleverantörer som används och annan liknande information.

Webbplatsens webbläsare kakor

Vår webbplats kan använda ”kakor” för att förbättra användarupplevelsen. Användarens webbläsare placerar kakor på deras hårddisk för att för insamling ändamål och ibland för att spåra information om dem. Användare kan välja att ställa in sin webbläsare att vägra kakor eller att varna dem när kakor skickas. Om de gör det, observera att vissa delar av webbplatsen kanske inte fungerar korrekt.

Hur vi använder insamlad information

Oxy Professional kan samla in och använda användares personlig information för följande syften:

– För att förbättra kundservice: Din information hjälper oss att svara effektivare på dina kundserviceförfrågningar och supportbehov.
– För att behandla transaktioner: Vi kan använda den information du tillhandahåller när du gör en beställning för att behandla den beställningen. Vi delar inte denna information med externa parter för marknadsföringsändamål utan ditt samtycke.
– För att skicka periodiska e-postmeddelanden: Vi kan använda den e-postadress du tillhandahåller för att skicka information och uppdateringar relaterade till din beställning. Det kan också användas för att svara på dina förfrågningar, frågor och / eller andra önskemål. Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer du att få regelbundna e-postmeddelanden som kan innehålla företagsnyheter, uppdateringar, relaterad produkt- eller tjänsteinformation etc. Om du inte längre vill ta emot e-post från oss, använd anvisningarna för att avsluta prenumerationen som ingår i varje e-postmeddelande.

Skydd av din information

Vi vidtar lämpliga datalagring, lagrings- och behandlingspraxis och säkerhetsåtgärder för att skydda mot obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse av din personliga information, användarnamn, lösenord, transaktionsinformation och data som lagras på vår webbplats.

Delning av din personliga information

Vi säljer, handlar eller hyr inte ut användares personliga identifierbara information till andra. Vi kan dela generisk sammansatt demografisk information som inte är kopplad till någon personlig identifierbar information om besökare och användare med våra affärspartners, betrodda dotterbolag och annonsörer för de ändamål som beskrivs ovan.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Oxy Professional har rätt att uppdatera denna sekretesspolicy när som helst. När vi gör det kommer vi att revidera uppdateringsdatumet längst ner på denna sida. Vi uppmuntrar användare att regelbundet kontrollera denna sida för eventuella ändringar för att hålla sig informerade om hur vi hjälper till att skydda den personliga informationen vi samlar in. Du erkänner och samtycker till att det är ditt ansvar att granska denna sekretesspolicy regelbundet och vara medveten om ändringar.

Ditt samtycke

Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår sekretesspolicy.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, praxis på denna webbplats eller ditt förhållande med denna webbplats, vänligen kontakta oss på:

Oxy Professional
oxy-professional.se
office@oxy-professional.se

Denna sekretesspolicy uppdaterades senast den 16 mars 2024.