Oxy Professional

OXY Air

Förvandla sättet du städar ditt hem på.

OXY Air

Förbättra din luftkvalitet och komfort

Vi introducerar OXY Air – designad för att förbättra luftkvaliteten i dina utrymmen.

Vi förstår vikten av ren och frisk luft i ditt hem. Vår innovativa produkt använder en vattentank för att filtrera och fräscha upp luften, vilket ger dig och din familj en hälsosammare och bekvämare miljö. OXY Air är inte bara en behaglig doft, den kan hjälpa till att ta bort orenheter, allergener och damm från luften, vilket gör det lättare att andas.

Med sin eleganta och moderna design kommer den att se bra ut i alla rum i ditt hem. Upplev skillnaden med OXY Air.

Njut av naturliga dofter

Njut av naturliga dofter

Lägg till dina eteriska favoritoljor och njut av naturliga, aromatiska dofter i ditt utrymme.

Eliminerar allergener

Eliminerar allergener

Eliminerar allergener smuts och bakterier utan användning av starka kemikalier.

Hög kvalitet

Hög kvalitet

Vi tillhandahåller endast lösningar av högsta kvalitet för ditt hem.

Hälsofördelar

OXY Air är designad för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem, vilket kan ha en positiv inverkan på din allmänna hälsa. Genom att ta bort orenheter, allergener och damm från luften kan våra luftfräschare minska risken för andningsproblem, allergier och andra hälsoproblem.

Hållbarhet

Vi är engagerade i att skapa produkter som inte bara är effektiva utan också hållbara. OXY Air är designad för att vara långvarig och återanvändbar, vilket minskar behovet av engångsluftfräschare och minskar avfallet.

Varaktig

Till skillnad från traditionella luftfräschare som måste bytas ut ofta, har OXY Air en vattentank som kan fyllas på och återanvändas flera gånger. Med OXY Air kan du njuta av långvarig fräschör och spara pengar på lång sikt.

Filtrerar luften

Ren luft – rent boende

OXY Air filtrerar aktivt luften och tar bort föroreningar, allergener och damm. Detta gör det lättare att andas och skapar en hälsosammare livsmiljö för dig och din familj.

Med OXY Air kan du njuta av frisk och ren luft i ditt hem, vilket gör att du känner dig mer bekväm och avslappnad.

Elegant utseende

Lyft stilen i ditt utrymme

Designad med ett modernt och elegant utseende, vilket gör det till ett elegant tillskott till alla rum i ditt utrymme. Den eleganta designen kommer att komplettera alla inredningar och sömlöst smälta in i alla utrymmen.

Med sitt eleganta utseende kommer det att förstärka ditt hems övergripande estetik, vilket gör att det ser mer sofistikerat och polerat ut.

Multifunktionell

Städning för hela huset

OXY Air fungerar inte bara som uppfräschare utan också som filter. Den kan användas med eteriska oljor för att ge naturliga dofter, och den har även en vattentank som kan filtrera och fräscha upp luften.

Med flera funktioner i en enhet är det en perfekt lösning för ditt hems luftkvalitet och atmosfär.