Oxy Professional

O3 Pharmacy

Teknik och mångsidighet för ett hälsosammare hem

O3 Pharmacy

Flerfunktionslösning för ett renare hem

Vi presenterar dammsugaren O3 Pharmacy – ett revolutionerande nytt sätt att rengöra ditt hem.

O3 Pharmacy kombinerar banbrytande teknologi, mångsidig design och hälsofördelar för att tillhandahålla en kraftfull och mångsidig rengöringslösning. Med avancerad flerstegsfiltrering och UV-C-lampor som dödar mikroorganismer i vattentanken, och en rad tillbehör, är O3 Pharmacy designad för att effektivt ta bort smuts, damm och allergener från ditt hem och lämnar luften renare och din hemkänsla fräschare.

Upplev skillnaden med O3 Pharmacy.

UV-C

UV-C

UV-C-lampor avger ultraviolett ljus som är mycket effektivt för att döda mikroorganismer.

Reach everywhere

Nå överallt

Nå varje hörn av ditt hem, inklusive trånga utrymmen och svåråtkomliga områden.

High Quality

Hög kvalitet

Vi tillhandahåller endast lösningar av högsta kvalitet för ditt hem.

UV-C patent

O3 Pharmacy har patenterad UV-C-teknik i vattentanken. UV-C-lampor avger ultraviolett ljus som är mycket effektivt för att döda mikroorganismer, inklusive bakterier och virus.

Nå överallt

Med en rad tillbehör kan O3 Pharmacy enkelt rengöra svåråtkomliga områden, inklusive hörn, trappor och trånga utrymmen. Den kan också användas för att rengöra olika ytor, från mattor till hårda golv.

Hög kvalitet

Med sitt kraftfulla sug och avancerade funktioner är O3 Pharmacy designad för att leverera överlägsen rengöringsprestanda, vilket gör det till det perfekta valet för husägare som kräver det bästa.

Avancerad

Spjutspetsteknologi för högpresterande rengöring

O3 Pharmacy är designat med den senaste tekniken för att säkerställa hög prestanda och effektiv rengöring. Den använder avancerad flerstegsfiltrering och UV-C-ljussanering för att ta bort smuts, damm och allergener från ditt hem, vilket gör att luften blir renare och ditt hem känns fräschare.

O3 Pharmacys unika design och kraft ger det förmågan att ta bort föroreningar som kan vara skadliga för människor som lider av allergier, astma och andra andningsproblem.

Multifunktionell

Djuptengör alla golvtyper

O3 Pharmacy utmärker sig inte bara i sin primära funktion som städare, utan det har också en rad tillbehör för att hantera olika städuppgifter i hela ditt hem. Den kan användas på trägolv, mattor, klädsel och även i trånga utrymmen och svåråtkomliga områden.

Detta gör den perfekt för att ta itu med allt från en snabb rengöring till en djuprengöring, vilket gör O3 Pharmacy till en mångsidig rengöringslösning för alla hushållsbehov.

Hälsofördelar

Friskare hem med O3 Pharmacy

Det avancerade filtreringssystemet fångar upp små partiklar som kan förvärra astma, allergier och andra andningsproblem, vilket gör det till ett måste för hushåll som är oroliga för sin hälsa.

O3 Pharmacy är ett kraftfullt verktyg för att främja en hälsosam och ren livsmiljö för din familj.